Stan Nelissen (Gaul!) 2e in dinsdagavondcompetitie!

Gisteren mijn jaarlijkse overwinning kunnen boeken, op de dinsdagavondcompetitie van WTC De Amstel. Ze zeiden dat er veel goeie renners meededen en dat het hard ging.
In de koers wist eigenlijk al zeker dat het op een massaspurt zou gaan uitlopen want iedere ontsnapping werd ongedaan gemaakt. Groepjes van drie, groepjes van zes, en ook mijn eenmansactie met drie rondjes vooruit werd door eendrachtige samenwerking door het peloton onschadelijk gemaakt (ik gaf het op toen er maar steeds geen versterking op kwam dagen, ik verwachtte Broex of Camiel Zwart, maar niemand durfde de sprong te wagen).
Dus 5 ronden voor het einde had ik de strijd opgegeven en keek hoe het peloton wederom in een moorden tempo de zoveelste aanval ongedaan maakte. En dan is het wachten op het moment dat Camiel de spurt aangaat en wint. Want Camiel wint acht van de tien ritten op dinsdagavond. Maar ìk wou toch ook wel eens winnen! Maar ik kan niet sprinten!

Met nog twee ronden op het bord reed ik toch maar naar de kop, schakelde naar de 13 en ging vol aan (ze zeiden achteraf dat ik heel rustig wegreed, dat was dus niet mijn beleving). En Stan Nelissen​ in mijn wiel. Een halve ronde verder nam Stan over, en daarna ik nog eens. Ik mocht winnen van Stan (en Stan was nog nooit 2e, dus dat was ook mooi.)